"Cliënten begeleiden betekent breed adviseren, over de portefeuille heen."
Jean-Paul Adam
"Een vertrouwensrelatie is: zeggen wat je doet en doen wat je zegt, zonder uitzondering”.
Steven Meyer
“Maatwerk om samen uw financiële doelstellingen te kunnen waarmaken die u de nodige gemoedsrust biedt.”
André De Munck
“Het beheer van een vermogen op lange termijn is puur maatwerk. Daarom verdient elke klant de best gekwalificeerde professional; een onberispelijke, voor het leven.”
Bart van de Ven
"Een adviseur moet zich volop kunnen concentreren op de belangen van zijn cliënt."
Carina Geyskens
"Uw vermogen verdient het beste advies, dát is onze benchmark"
Christophe van Eysendyck
"Een advies mag nooit geïnspireerd worden door een tweede agenda van een adviseur."
Stefan De Beukelaer
“Een goede adviseur moet er ook voor zijn klant zijn als het tegen zit.”
Hans De Schouwer
“Met de hulp van een goede gids wordt de weg naar de top minder zwaar.”
Dieder Van Dooren
"Alleen wie niet tussen hamer en aambeeld zit, kan de belangen waar hij voor moet staan, zuiver dienen."
Daniel Van Mol

Accuro Events

Accuro Investor Day

donderdag 7 oktober 2021

Congrescentrum Bluepoint Antwerpen

Vanwege het COVID virus hebben we onze jaarlijkse Accuro Investor Day moeten uitstellen maar binnenkort is het eindelijk zo ver. De titel dit jaar is: "De Twenties: Het decennium van zero-emissie en zero-rente”.

Wij heten u graag welkom voor dit leerzame event in een aangename sfeer. De key note sprekers zijn Frank Deboosere, Rik Vera en Marnix Galle.

Schrijf u hier in https://www.accuro.be/accuro-investor-days

Webinarreeks | Mijn bedrijf is succesvol.

30 september 2021 - 30 juni 2022

Uw onderneming doet het goed, té goed zelfs. En dat op zich is mooi nieuws. Al stelt u wel vast dat u systematisch cashoverschot opbouwt in uw vennootschap.

Grant Thornton en Accuro bundelen de krachten en willen u, als succesvolle ondernemer, wapenen met de juiste tools om de toekomst van uw bedrijf verder uit te tekenen.

In een reeks van 14 korte webinars belichten de multidisciplinaire experts welke mogelijkheden u als ondernemer heeft, en wat de praktische, juridische en fiscale gevolgen zijn. De pragmatische insteek van onze sessies stelt u in staat op het einde van het traject de juiste keuzes te maken voor uw vennootschap en ze vervolgens te implementeren.

Meer informatie over de webinar reeks Inschrijven

Financiële dienstverlening ‘nieuwe’ stijl:
even uniek als beproefd

Accuro Wealth Advisors is een beleggingsonderneming waar u maatwerk financieel advies krijgt. Accuro is een financiële vernieuwer, met een dienstverlening die elke belangenvermenging uitsluit. Onze werkwijze stoelt op vijf solide pijlers, tevens gerespecteerde kernwaarden. Deze dragen allen bij aan continuïteit, kwaliteit en bovenal rendement. Samen staan die voor het beste advies op de markt.

Iedere cliënt is uniek. Wij benaderen elke portefeuille dan ook als zodanig. Accuro staat voor een geïndividualiseerde aanpak; puur maatwerk. Wij bieden daarom adviserend beheer.

Wat maakt Accuro anders ?

  • Niet afhankelijk van productaanbieders en banken
  • De beste beleggingsmogelijkheden
  • Extra financiële voordelen voor de cliënt
  • Wij houden het graag zo eenvoudig mogelijk

Onze toegevoegde waarde

Puur professionalisme

Doelstellingsgericht samenwerken aan uw financiële toekomst

Bij Accuro werken getalenteerde, ervaren financiële experts. Zij deden hun expertise op bij de grootbanken. Dagelijks analyseren zij zeer grondig aandelen, obligaties en beleggingsfondsen op kwalitatieve en kwantitatieve wijze. Zij kennen de risico’s van beleggen als geen ander, net als de opportuniteiten. Uw Accuro adviseur zal nooit uw lange termijn doelstellingen uit het oog verliezen.

Iedere adviseur bedient hooguit een veertigtal cliënten of families. Dat laat frequente contacten toe, leidt dus tot een persoonlijke diepgaande aanpak, met als doel een optimale evolutie van de portefeuille.

Al onze adviezen kaderen in ons gezamenlijk beleggingsbeleid waarin wij structureel de beste beleggingen in de markt selecteren. Onze kennis, ervaring en kritische geest staan hier borg voor.

Volledige transparantie

Glasheldere, dus ondubbelzinnige en inzichtelijke rapportage

In alle communicatie is Accuro steeds transparant. Niet alleen met betrekking tot de geselecteerde beleggingsoplossingen, ook de opbrengsten en kosten worden eenduidig in kaart gebracht.

De adviesvergoeding betreft een vast percentage van de portefeuille. Deze is niet afhankelijk van het aantal transacties dat wordt doorgevoerd. Ons model is er immers op gericht dat we steeds de beste oplossing kiezen voor de cliënt, en nooit transacties uitvoeren om commissies te genereren.

Accuro onderscheidt zich in de markt door retrocessies (terugbetalingen) op de beheersvergoeding van beleggingsfondsen door te storten aan de cliënt-investeerder. De verborgen kosten worden dus teruggegeven. Dit verlaagt de kostenratio, en draagt vanzelfsprekend substantieel bij aan het rendement van uw portefeuille.

Optimale performance

'Fee only advisor' vanuit een open architectuur

Accuro rekent cliënten een adviesvergoeding aan die gerelateerd is aan de portefeuille. Deze adviesvergoeding is onze enige inkomstenbron. Dit geeft u de zekerheid dat Accuro altijd adviseert in uw belang.

Wij gaan voor een optimaal rendement voor de cliënt. Wij hebben geen eigen beleggingsproducten. Wél hebben wij toegang tot alle beleggingen die in de markt aanwezig zijn. Zo kunnen wij steeds de meest geschikte en de beste beleggingsinstrumenten adviseren. In alle onafhankelijkheid, dus in het belang van de cliënt.

Maximale zekerheid

In de top van ons vaandel: vertrouwen en discretie

Accuro maakt deel uit van de selecte groep van beleggingsondernemingen met een vergunning voor adviserend beheer en orderdoorgifte. Deze vergunning is toegekend door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten

De portefeuille (effecten en tegoeden) wordt bewaard bij één of meer vooraf geselecteerde uitvoerder-bewaarders. Deze voeren alleen opdrachten uit die door de cliënt zijn goedgekeurd. Elke cliënt blijft dus de ultieme zeggenschap behouden.

Continuïteit gewaarborgd

Een helder perspectief vanuit een doordachte lange termijn visie

Bij goed financieel advies staan lange termijn doelstellingen voorop.

Onze adviseurs zijn, om die reden en uit hun aard, relatiebeheerders in de ware zin van het woord: voor het leven.

Al vanaf de start is Accuro succesvol en winstgevend. Ook beschikken wij over alle mogelijkheden om volop te investeren in de toekomst. Alles bijeen: harde garanties voor een bestendige relatie, met onze cliënten.

Samenwerken met Accuro

Consistent beleggen, op eigen maat, mét rendement

Accuro geeft u het beste financieel advies. Uw tegoeden worden bewaard bij één of meerdere financiële instellingen waarmee Accuro een samenwerkingsoverkomst heeft. De rol van de bank is beperkt tot uitvoeren van transacties en bewaren van uw tegoeden. Accuro adviseert over uw vermogen. Dankzij de grote vermogens die onze cliënten bij deze instellingen aanhouden, heeft Accuro uiterst voordelige tarieven kunnen onderhandelen. Deze schaalvoordelen zijn geheel in uw voordeel.

Lees meer Contacteer ons