"Cliënten begeleiden betekent breed adviseren, over de portefeuille heen."
Jean-Paul Adam

Samenwerken met Accuro

U wilt geen eenheidsworst maar een portefeuille op uw maat, rekening houdend met uw huidige en toekomstige situatie. U wilt geen advies in het belang van de aandeelhouders maar in het belang van uzelf. U wilt niet om de drie jaar een nieuwe adviseur maar wenst een lange termijnrelatie met een vaste adviseur.

Indien u bovenstaande wensen heeft dan biedt Accuro mogelijk een oplossing voor u.

Accuro helpt u om uw lange termijn doelstellingen te realiseren. Wij bieden oplossingen aan die aansluiten bij uw persoonlijke uitgangspunten en financiële doelstellingen. Voor elk advies ligt de eindbeslissing bij u. Wij bieden geen eigen producten aan.

Uw tegoeden worden bewaard bij één of meerdere financiële instellingen (banken of beursvennootschappen) die een samenwerkingsovereenkomst hebben met Accuro. De rol van de bank is beperkt tot uitvoeren van transacties en bewaren van uw tegoeden. Accuro adviseert over alle facetten van uw vermogen.

Dankzij de grote vermogens die onze cliënten bij deze instellingen aanhouden, heeft Accuro uiterst voordelige tarieven kunnen onderhandelen. Deze schaalvoordelen zijn geheel in uw voordeel.

Spreekt deze werkwijze u aan, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

info@accuro.be +32 3 260 83 50

LinkedIn